TheBestLottery.info : Play Lottery Online

miliona Win. Luajnë në internet :: TheBestLottery.info

Euro Millions 2023-01-31:   07-12-19-33-43 (3-7)
Next Euro Millions Jackpot: €1
Luajnë në internet


SuperEnalotto 2023-01-31:   13-15-23-39-41-46
Next SuperEnalotto Jackpot: €361,000,000
Luajnë në internet


Mega Millions 2023-01-27:   04-43-46-47-61 (MM22)
Next Mega Millions Jackpot: $29,200,000
Luajnë në internet


Powerball 2023-01-30:   01-04-12-36-49 (PB05)
Next Powerball Jackpot: $615,000,000
Luajnë në internet


USA PowerBall - Mega Millions - Euro Millions - SuperEnalotto

Lotto - llotari, kështu që ju mund të bëhet një milioner! Ka një numër të madh të llotarive botës, ku mund të fitojë një shumë të madhe. Në SHBA, llotaritë janë të njohura Powerball dhe Mega Millions, ndërsa Evropës rekord-rrahje SuperEnalotto dhe EuroMillions. Në këto llotaritë tani mund të luajnë të gjithë internetit.


Play the biggest USA Lotteries

Powerball

Powerball është një llotari amerikane, kështu që ju mund të jetë një milioner! Ajo drejtohet nga Shoqata Ndërkombëtare e tombol (MUSL). Ball Llotaria Rregullat Power janë shumë të thjeshta. Ju duhet të goditur të gjithë numrat e tërhequr. Nëse ju goditi të gjithë numrat, ai fiton një jackpots madh Jackpot. Në qoftë se disa njerëz do të shkojnë të gjithë numrat, Çmimi kryesor është ndarë nga të gjithë këta njerëz. 20.000.000 $ -, por është shuma minimale (çmim i parë), ju mund të fitojë Ball Power. Çdo akumulim, nese nuk e fiton, ajo rritet nga 5 milionë dollarë amerikanë. Fituar është paguar në këste gjatë një periudhe prej 29 vjetësh.

Si të luajnë Powerball:
Ju duhet te zgjidhni pesë numrat 1-59 plus një numër 1-39 Ky numër shtesë është Ball Power. Numrat 1-59 janë në topat e bardhë, ndërsa numrat 1-39 janë topat e kuqe. Powerball llotari janë të mërkurën dhe të shtunave. Vendin e tërheq një Ball Power MUSL në Perëndim Des Moines, Iowa. Llotaria Powerball Time: 22:59 U. S. kohë Lindore, ndërsa në Shtetet e Bashkuara të Amerikës qendrore në 21:59. 2006/02/18 akumulimit e madhe ishte në Powerball. 000 365 ishte 000.000.000 $, ajo ishte e ndarë në mesin e tetë lojtarë.

Powerball 2023-01-30:   01-04-12-36-49 (PB05)

Next Powerball Jackpot: $615,000,000
Luajnë në internetPlaySuperEna and win up to 150 million

SuperEnaLotto

Kjo Wingame SuperEnalotto njohur në të gjithë Evropën, që vijnë nga Italia. Në SuperEnalotto fiton janë gjigant, një nga më të madhe në botë. Kjo ndodh edhe për shkak lojtarë mund të luajnë SuperEnalotto internet. Barazim e parë u zhvillua SuperEnalotto 3 XII 1997 vit. Numrat Draw me fat janë 3 herë në javë në kohë 20:20 lokale - çdo e martë, e enjte dhe e shtunë. Fiton SuperEnalotto janë gjigant. Më e madhe e këtyre është 147,807,299.08 euro. Kjo shumë të madhe është fituar në 22 gusht 2009 vit. Sa më shumë 1.300.000 € çmim i parë kryesor është hapi i parë! Për këtë shumë është cumulated fitimet. Aktualisht nuk ka kufizime si në sasinë e SuperEnalotto kumulative.

Gjatë tërheqjes SuperEnalotto është tërhequr 6 nga 90 numra. Për të marrë gjashtë lojtarë kanë goditur gjashtë shifra me 90 numra të rastit. Kjo është shumë e vështirë për të goditur gjashtë shifra, sepse ajo është 1 në 622.614.630. Probabilitetin e goditur 5 numrave është 1 në 1235346, 4 numra nga 1 deri 11.907, ndërsa mundësia e goditur tre figurave në SuperEnalotto është 1 në 327 Probabiliteti i fituar çmim i parë në SuperEnalotto është shumë i vogël, por në sajë të jackpots shumë të mëdha. Kaloj në numra me fat, mund të blihen direkt nga Interneti. Për ta bërë këtë ju duhet të regjistroheni një llogari në faqen e internetit që merret me bast SuperEnalotto. Pas regjistrimit, ju mund të zgjidhni një numër 6 nga 90 Ju mund të zgjidhni si vizatimet e shumë institucione kanë në fuqi dhe zgjidhni data tërheq numrat e zgjedhur. Për bimët në SuperEnalotto të internetit, ju mund të paguani direkt online me kartë krediti.

SuperEnalotto 2023-01-31:   13-15-23-39-41-46

Next SuperEnalotto Jackpot: €361,000,000
Luajnë në internetPlay the biggest USA Lotteries

Mega Millions

Mega Millions është një llotari amerikane u krijua në vitin 2008, ku çmim minimal është që të fitojë deri në 12 milion dollarë amerikanë ($ 12 milion.).

Parimi i lojës Mega Millions është për të goditur pesë numrat 1-56 dhe e goditi një numër shtesë 1-46 Numra nga 1 deri 75 janë topat e bardhë, numrat 1-46 të topat e artë. Numri një lotari 1-56 është quajtur Mega Ball. Goditur të gjithë ata numra fiton çmim i parë në Mega Millions, dhe kjo është të paktën $ 12 milion.

Home Win në Mega Millions (çmim i parë), është për t'u paguar për 26 vjet, çdo vit një këste.

Mega Millions llotari në vjeshtë çdo të martë dhe të çdo të premte në WSB-TV në 23:00 Eastern Time në SHBA. Vizatime të zhvillohet në Atlanta. Janë të drejtuara nga Bërns Glenn.

Çmimin më i madh në Mega Millions 2009/10/16 rënë. Ajo ishte $ 200,000,000 (200 milionë dollarë (rreth € 137.000.000).

Shanse për të fituar çmim i parë (5 +1) është 1 në 175.711.536. Mundësinë e goditur 5 numra (topat e bardhë) është 1 në 2604701. Fitues është atëherë 250.000 $. Shans për të goditur katër topa të bardhë dhe ari (4 +1) është një d0 689,065, duke goditur katër topa të bardhë dhe ari (4 1) të fitojë 10.000 $. $ 150 për të fituar të personit i cili goditi katër topa të bardhë (4 0) ose 3 topat e bardhë dhe një medalje ari (3 +1). Shanset e goditur 4 topa të bardhë janë 1-15,313, duke goditur një 3 to 1-13,781. Goditur tre topat e bardhë (3 0) fituar 7 $, dhe shansi është 1-36 1-844 - është si mundësi shumë të goditur dy topa të bardhë dhe topin e artë, pastaj fiton 10 $ Nëse do të gjeni një top të bardhë dhe ari, pastaj ju fitoni $ 3, dhe mundësinë për të goditur këtë kombinim sasi të sa më shumë që 141 Çmimi më i vogël në Mega Millions është $ 2, ajo mund të fitojë duke goditur një top ari, dhe probabilitetin e goditur një top të artë është vetëm 1 me 75

Mega Millions 2023-01-27:   04-43-46-47-61 (MM22)

Next Mega Millions Jackpot: $29,200,000
Luajnë në internetPlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro

Euro Millions (Euro Lotto)

Miliona euro lotari është më popullor në Evropë. Vendet ku ju mund të luajë Miliona euro janë: Austria, Belgjika, Spanja, Franca, Irlanda, Luksemburgu, Portugalia, Zvicra dhe Mbretëria e Bashkuar. Miliona euro të mbajtur në Spanjë nga tombol Loterias y Estada Aquestas des, në Mbretërinë e Bashkuar nga Camelot, dhe në Francë me short Francaise des Jeux. Nëpërmjet rritjes së propozuar në numrin e vendeve në Bashkimin Evropian është e mundur për të rritur të vendit ku ju mund të luajnë Miliona euro.

E para Miliona euro lojës llotari u mbajt në Paris 2004/02/13. numrat Vizatim në lojë Miliona euro janë mbajtur të premten në 21:25 në Paris. Loja konsiston në faktin se ka 5 numrat e tërhequr nga 50 numra. Përveç kësaj, ka dy numra tërhequr 1-9 Stresa është një makinë që përmban 50 topa, ndërsa një makinë me nëntë topa të Paquerette.

Për të fituar akumulimit kryesore duhet të marrë të gjitha ato numra. Fillimisht, grumbullimi është aq i lartë sa 15 milionë. Euro. Më të larta duke fituar Miliona euro është aq i lartë sa 126 000 000 milion Euro. Ky lojtar ka fituar shumë të madhe maj 2009 në Spanjë. Probabiliteti për të fituar në Miliona Euro kryesor është

Si për të luajtur Miliona euro? Miliona euro mund të luhet shumë lehtë në internet. Vetëm të regjistroheni një llogari në faqen e saj, e cila na jep mundësinë për të dërguar mbi baste miliona euro, menaxhimin e fiton. Probabiliteti për të fituar çdo shumë në miliona euro është 01:24, kështu që është shumë i madh. Probabiliteti për të fituar një fitore të madhe në miliona euro është 1:76000000000 (1-76000000). Të gjitha Miliona euro janë fituar pa taksa.

Euro Millions 2023-01-31:   07-12-19-33-43 (3-7)

Next Euro Millions Jackpot: €1
Luajnë në internet

Select language:

en   de   es   ro   af   ru   tr   hr   nl   lt   fr   

it   bg   sl   id   ar   hu   sv   da   sq   be   

cs   et   tl   fi   el   ga   ja   

miliona Win. Luajnë në internet    Links